Tuesday, June 24, 2008

Syukur....lepas lagi 1 exam. Allah permudahkan urusan aku. Exam tadi adalah satu exam yang aku tak rasa cam exam. sepanjang hidup aku, psychiatry adalah satu exam yang aku rase paling senang. erm...apesal yek?
Demam serang menyerang kat blog bilik aku bermula. actually kitorg baru organise 1 blog yang dikendalikan oleh ahli2 bilik 402 & associate members. perang personaliti dan mempertahan personaliti masing-masing agak gah. hmmm...anda boleh join di tapak web ini: http://budak-budaksengal.blogspot.com. hm...lihatlah sendiri.
insyaAllah, hujung minggu ni akan berlangsung istiadat konvokesyen bagi senior2 kami. congrat bros...dah jadi doctor korang. jangan lupa doakan kami plak & hope you all success in future and selamat didera.
meanwhile aku plak tak sabar-sabar nak fly balik. eh...balik ke? ya Allah, aku dah nak balik m'sia...yay. ops...ada exam lagi satu plak dah. pediatric beb.#$#^$...pening-pening