Sunday, June 15, 2008

aku dh penat!


Human Brain

Tinggal 2 hari sahaja lagi untuk aku seat for the exam...neurology. Betul-betul buat aku fatigue...badan aku, otak aku, segala-galanya. Dah meluat aku tengok buku tu..erg., boleh buat aku gila...argh....stress management...wooooosaaaa.
Macam-mana nak ingat nih, lesion of upper motor neuron, lower motor neuron, Chorea Huntington's ar...migraine ar, epilepsy aa...bla, bla, bla...ngeh2, Bole ker ni?


Typical Russian Student Brain....Betul ker??

Aura exam kat bilik 402 ni terganggu oleh kedatangan si Majid. Hampeh btol la, mentang-mentang la dia dah abis exam...kaco la plak...pecah mental...lepak beb. oklah, terpaksa la aku sambung blaja...chow