Friday, September 19, 2008

kembali ke bumi Ukraine....tak best!!

setelah lama aku tak menjengah ke blog ini, akhirnya hari ni aku decided nk buat pos. hm...sem baru dh pun mula, dh3 minggu. aku dah miss 2 minggu. gara-gara nak berpuasa kt malaysia.
atas sebab itu aku terpaksa mengeluarkan belanja extra €100.00 untuk aku rework kelas.. hampeh, habes duit aku.
sem baru ni aku bermula agak perlahan. puasa kot. sedih, dh la miss first cycle aku, second cycle aku x leh score plak. lecturer tu bagi aku 3 aje...satisfactory yang aku x satisfy langsung. racist gile. hampeh x 1000.
minggu depan aku mule cycle baru. traumatology. siap ar...aku takkan bagi chance kali ni. pulun habis-habisan. lantak la org nak kato gapo, ambo x peduli. argh....

2 comments:

drzeze said...

salam Ramadhan,
selamat kembali berjuang..Semoga diberkati
Persiapan raya di rantauan camna?..dah biasakan?..

Zulfahimi bin Husain said...

thanx for da wish auntie. raya xde persiapan ape2 pn. maybe ade buat makan2 utk roomate je hujung minggu. raya (selasa) x dpt cuti. dh biasa. dh kali ke7 raya kt cini